Her er min opskrift:
1 pk kyllingbryst med 450 g
2 porrer
1 lille ds majs
1 glas champignon
100 g bacontern
4 bagekartofler
2 store gulerødder
100 g reven ost
Salt
Peber
Estragon
2 dl hønsebouillon
1/2 l fløde
Til servering:
Madbrød med god krumme.
- Indstil ovnen på varmluft 150 g
- Porren snittes i ringe og kommer i bunden af stegesoen.
- Skræl og skær kartofler og gulerødder i mundrette stykker, og hæld dem ned oveni porrene.
- Majsen hældes over grønsager i stegesoen.
- Hæld bouillonen over grøntsagerne.
- Kyllingbrystet skæres i lidt mindre stykker. Kryders med salt, peber og estragon. Nu kommer kylling i stegesoen.
- Champignonerne og baconterne svitse på en stegepande og vendes over Kyllingbryst stykkerne.
- Afslut med at komme det revet ost henover.
- Sæt stegesoen i ovnen i 2 timer ved 150 g varmluft.
- Når der er gået 11/2 time hældes fløden henover retten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar