I dag er det min bryllupsdag. Tænk ! det er 28 år siden at jeg sage ja til at blive fru Hansen, hvor er alle de år dog blevet af ?
En fin buket vendte på mig da jeg kom hjem fra job i dag. Elsker at få blomster.Start med at lave en marinade, som koteletterne skal vendes i og trække i min 30 min i køleskabet.
Opskrift til 4 personer:
Marinaden
1 tsk rørsukker
1 finthakket chili
2 spsk finthakket persille
1 fed fint hakket hvidløg
4 koteletter
Brun koteletterne i olie, kom dem derefter i et ildfast fad, og steg dem i 10 min ved 200 g.
Kartoflerne
2 store bagekartofler i stave
2 spsk olivenolie
Frisk kværnet salt og peber
Kartoflerne vendes i olien og kommes i et ildfast fad. Drys salt og peber over.
Bages i oven ved 200 g i ca 30 min
Avovadosalat
3 avocadoer i tern
1 lille finthakket rødløg
1 fed presset hvidløg
1 spsk finthakket koriander
5 cocktail tomater i tern
saft fra 1\2 lime
2 spsk olivenolie
Friks kværnet salt og peber
Ingredienserne blandes forsigtig sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar