I går fik vi de dejligste kyllingdeller til aften. De er lavet efter inspiration efter en opskrift fra bogen 365 hverdagsretter af Trine Hahnemann.
En bog jeg på det kraftigste kan anbefale, masser af lækker hverdags mad, uden at skal bruge oceaner af tid i køkkenet.
Her er min opskrift:
Fars
450 g hakket kyllingfars
2 små æg
1 finthakket løg
1 spsk fintrevet ingefær
1/2 dl fløde
3/4 dl vand
ca 3 spsk mel
1 håndfuld havregryn
salt og peber
jordnøddeolie til stegning
Grønsagerne
2 gulerødder skåret i tynde skiver
1 rødløg skåret i tynde halve skiver
150 g sukkerærter
1 grøn chili skåret i tynde halve skiver
1 lille håndfuld spiskål skåret i tynde skiver
2 spsk sesamolie
1 1/2 spsk soja
friskkværnet peber
Til servering
Økologisk brune ris. Koges efter anvisningen
sød chilisauce
Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til farsen blandes sammen til en lind fars. Lad farsen hvile, sæt risene over og gør grønsagerne gøres klar.
Steg dellerne ved jævn varme.
Sauter grønsagerne i sesamolien i 2 min. Tilsæt derefter sojaen og sauter i yderlige 2 min, sørg for at vende godt rundt i grønsaagerne under hele processen.
Nu er maden klar til servering
VELBEKOMME
Grønsagerne klar til at blive sauteret |
Alle ingredienser til farsen |
Den færdig mad, lige klar til at spise. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar